Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Ένα διαφορετικό διαμάντι!!!



Γεια σας , γεια σας . Αυτή την Παρασκευή είχα στο μυαλό μου τρία θέματα , ναι για μένα αυτό είναι αρκετά πρωτότυπο συνήθως δεν ξέρω τι να γράψω . Ας μην πολυλογώ όμως και ας μπω στο θέμα που είναι η ΑΓΆΠΗ . Τι πιο σημαντικό από αυτή ε;;; Για μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από αυτήν.

Για εκείνη αν έχουν γραφτεί τόσα και τόσα ! Η τέχνη είναι γεμάτη από αυτή την λέξη . Και δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς . Είναι το πιο όμορφο συναίσθημα. Εγώ όμως δεν θέλω να μιλήσω γενικά για την αγάπη αλλά για την αγάπη που έχουμε εμείς για εμάς ! Δύσκολο κομμάτι ε; Ίσως...

Ακούμε αυτή την λέξη από όταν γεννιόμαστε και την λέμε αρκετές φορές σε διάφορα άτομα, μα σπάνια ή και σχεδόν καθόλου σε εμάς. Πράγμα που είναι αρκετά θλιβερό. Αν σκεφτούμε πως στην τελική μόνο εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας σε ό,τι πρόβλημα και αν έχει όπως και να ακούγεται αυτό...Έτσι είναι όμως . Εκείνος αντέχει τόσα και τόσα και το μόνο που επιζητά για να συνεχίσει είναι αγάπη και φροντίδα .

Οι λόγοι που μας οδηγούν στο να μην το λέμε είναι αρκετοί όπως η καθημερινότητα που δεν μας αφήνει σχεδόν καθόλου χρόνο για εμάς , τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν κατά καιρούς ή ακόμα και το ότι έχουμε άλυτα προβλήματα κάλα θαμμένα μέσα μας. Η κοινωνία που ζούμε δεν μας έχει διδάξει το πιο σημαντικό! Να ΑΓΑΠΑΜΕ εμάς . Αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που ξεχνάμε να το πούμε .

Και όλοι ανεξαιρέτως θέλουν πολύ μα πάρα πολύ δουλειά , όχι απαραίτητα με κάποιον ειδικό . Η δουλειά που θέλει, έχει να κάνει καθαρά με εμάς . Στο ίντερνετ αν το ψάξει κανείς θα βρει πολλά άρθρα τα γνωστά σε όλους μας "10+1 τρόποι να αγαπήσετε τον εαυτό σας"Σοβαρά τώρα; Πιστεύεις πως ένα άρθρο μπορεί να σου δώσει την λύση ; Δεν λέω, ναι, είναι πολύ ωραία και κάθε φορά όταν διαβάζεις κάτι τέτοιο κλείνεις την σελίδα με την πεποίθηση ότι από αύριο θα κάνεις όσα λέει .

Αλλά μεταξύ μας τώρα, ξέρουμε καλά ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει . Κάτι σε κρατάει μακριά από αυτό και δεν ξέρεις τι είναι...; Εγώ απάντηση δεν μπορώ να σου δώσω για σένα όπως και κάνεις δε μπορεί να δώσει απάντηση  για μένα. Όμως μπορώ να πω οτι είναι φόβος να αντιμετωπίσω όλα αυτά που κρύβω μέσα μου . Όπως όμως έγραψα και στο προηγούμενο κείμενο "Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου"

Η ζωή είναι αρκετά μικρή (ταρα ταταααν μίζερη πρόταση) και πρέπει να την ζήσεις όσο πιο καλά μπορείς . Να αγαπήσεις αυτό που έχεις, κάποιος το δημιούργησε , θες να το πεις Θεό θες να το πεις μανούλα ; Όπως θες, αλλά κάποιος το έφτιαξε για κάποιο λόγο . Έτσι είσαι και αυτό δεν θα αλλάξει . Ναι δεν λέω, αν δεν σου αρέσει κάτι π.χ τα κιλά που έβαλες ή η μύτη σου μπορείς να το φτιάξεις αλλά και πάλι μέσα σου θα μείνεις ΕΣΥ !
 

Μίλα με το εγώ σου, άκουσε τι έχει να σου πει , πήγαινε μια βόλτα μαζί του , μπες στον κόσμο σου για λίγο , αποδέξου αυτό που είσαι γιατί έχετε να διανύσετε πολλά χιλιόμετρα μαζί . Απλά προσπάθησε να περάσετε καλά. Δώσε αγάπη σε σένα για να μπορείς να την πάρεις πίσω. Και το πιο σημαντικό είναι να μην ξεχνάς ποτέ πως είσαι μοναδική/ος. Είσαι ένα από τα σπάνια διαμάντια που ζουν σε αυτό τον κόσμο και αν εξαφανιστείς δεν θα βγει ποτέ κάτι ίδιο με σένα .

Ξέρω μπορεί να με περνάτε για τρελή και ότι τσαμπουνάω μπούρδες. Ναι, μπορεί, δεν ξέρω.. ίσως να μην το έθεσα καλά το θέμα , αυτή είναι η άποψη μου όμως. Εσύ είσαι ένα διαφορετικό διαμάντι και σίγουρα θα βρεις τους δικούς σου τρόπους να λάμψεις ;)


Να αγαπάς!


Υ.Γ 
 










φιλάκιαααα Σάρα   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου