Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Πλάνη!





Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Αντιμετωπίζω μια δυσκολία στο τι να 
γράψω. Δεν ξέρω πραγματικά. Να γράψω για το τι συνέβη πριν λίγες ώρες; Να γράψω για το Mega; Να γράψω για τη NASA; Να γράψω για το νέο παλούκι εξάμηνο που είναι καθ οδόν;

Ε θα γράψω για τις πλάνες. 

Είσαι ευτυχισμένος; Όλα είναι τέλεια; Μπράβο φίλε μου είσαι ένα πολυ τυχερό πλάσμα. Τι γίνεται όμως όταν ο κόσμος σου γίνεται χίλια κομμάτια; Είσαι σκατά, πιάνεσαι από παντού, η λύπη δε περιγράφεται. Γενικά την περίοδο που θα είσαι σ'αυτή τη φάση, είναι φυσικός κανόνας πια ότι όλα θα πηγαίνουν σκατά από εδώ και πέρα για ένα χρονικό διάστημα.

Πώς θα την παλέψεις; Δεν θα δημιουργήσεις πλάνη για κανένα λόγο. ΓΙΑΤΙ; Τολμάς και ρωτάς; Μα φυσικά γιατί θα σε απορροφήσει βρε κουτό και μετά θα σε τρέχουμε με ψυχοφάρμακα.. ή και όχι. Η πλάνη είναι όντως μια τεράστια παγίδα στην οποία πολλοί πέφτουμε μέσα. Δεν θέλουμε να δούμε τα πράγματα όπως είναι. Ναι! Κανείς δε θέλει να αντικρίσει την σκληρή πραγματικότητα και το βρίσκω λιγουλάκι λογικό. Η συμβουλή μου; ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ.  

Μην πέφτετε θύματα της βαρεμάρας και του λάπτοπ σας (ναι μιλάω εγώ). Μην μένετε γενικώς πολύ σπίτι, γιατί θα σας καταστρέψει. Έχω πει και άλλες φορές ότι είναι πολύ σκληρό να μένεις με τον εαυτό σου μόνος, γιατί σου υπενθυμίζει ό,τι κακό μπορείς να φανταστείς, Ναι σε μερικές περιπτώσεις έχουμε ανάγκη να την παλέψουμε και λίγο μόνοι. Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να γίνει για πολύ καιρό. Πραγματικά είναι μεγάλος εχθρός ο ίδιος σου ο εαυτός αν δεν μπορείς να τον κουμαντάρεις. Αν έχεις φτιάξει και πλάνη ειδικά, την έκατσες.

Να έρχεστε σε επαφή με πρόσωπα που σας ευχαριστούν και κατανοούν τη φάση σας. Μιλήστε όσο μπορείτε χωρίς να νιώθετε κουραστικοί. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες. Κάντε κάτι τέλος πάντων.

Δεν έχω εξηγήσει ακόμα τι είναι η πλάνη; Συγγνώμη Σωτήρη, τώρα θα πω. Είναι αυτό το οικοδόμημα που χτίζουμε στο κεφάλι μας για να αποφύγουμε τα προβλήματα που μας προκύπτουν σε αυτόν τον μεγάλο και φαύλο κύκλο που ονομάζουμε ζωή. Η φαντασία είναι αρκετή. Συνηθίζεται όταν υπάρχει αυτή η πλάνη, το άτομο να χάνεται στις σκέψεις του και γενικότερα να αποκόβεται από τον κόσμο. Για περισσότερες απορίες μπορείτε να με ρωτήσετε προσωπικά. Αυτά από μένα! Αντιόζ

Δική σας, Αγγελίνα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου