Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Επικαιρότητα δεν σε προλαβαίνω!

Καλησπέρα, καλησπέρα αναγνώστες μας υπέροχοι. Τι κάνετε; Ελπίζω η απάντηση να είναι καλά και να το εννοείται. Εγώ είμαι μέτρια, μέχρι να βγάλω άκρη με την πρακτική μου έτσι θα απαντάω. Πως σας φάνηκε το βιντεάκι μας χάλια; Εεεεε δεν ήταν και τόσο είχε κάποια τεχνικά προβλήματα που τα γνωρίζουμε και εμείς ήμασταν λίγο χάλια αλλά μας είχε ταλαιπωρήσει αρκετά. Το επόμενο σίγουρα θα είναι καλύτερο αλλά μέχρι να βρούμε λίγο πως να τα φτιάχνουμε να είστε καλοί μαζί μας και υπομονετικοί😊 

Δεν θέλαμε να ανέβει στο Youtube άλλωστε το λέμε και μέσα στο βίντεο αυτό αλλά δεν γινόταν να το δείτε διαφορετικά. Αυτή την εβδομάδα θα σας γράψω για δύο διαφορετικά θέματα που όμως έχουν ένα κοινό τον ρατσισμό.Για αυτό έχουμε γράψει πολλά κείμενα και οι δύο μας αλλά αφού ποτέ δεν σταματάνε τα άτιμα τα περιστατικά τι να κάνουμε και εμείς;

1ο θέμα: Αλβανοί φαντάροι! 
Λογικά όλοι έχετε καταλάβει σε τι απευθύνομαι αφού το θέμα έπαιξε παντού και όχι μόνο σε Ελλάδα και Αλβανία. Ο καθένας μπήκε σε θέση να πει την άποψη του για αυτό θα το κάνω και εγώ. Βέβαια πρώτα να σας πω πως έχουν τα πράγματα σε περίπτωση που δεν ξέρετε. Με λίγα λόγια τα παλικάρια που βρίσκονται σε αυτή την φωτογραφία είναι Αλβανικής καταγωγής και απλά έχουν Ελληνική ιθαγένεια για αυτό τον λόγο άλλωστε είναι και στον Ελληνικό στρατό. 

Εν ώρα μαλακίας λοιπόν τράβηξαν αυτή την φωτογραφία που να τονίσω δεν έχει κανένα εθνικιστικό σύμβολο. Ο αετός είναι το σύμβολο της σημαίας της Αλβανίας η οποία έχει αλλάξει 14 φορές μέσα στα χρόνια και το μόνο που παρέμενε ίδιο εκτός από μια φορά λόγο Οθωμανικής αυτοκρατορίας ήταν ο δικέφαλος αετός και το κόκκινο μαύρο χρώμα. Έτσι για την πληροφορία να σας πω ότι το κόκκινο συμβολίζει το αίμα που χύθηκε για την ανεξαρτησία της χώρας, ο δικέφαλος αετός προέρχεται από τον εθνικό μας ήρωα Γεώργιο Σκεντερμπέη είναι παρόμοια με εκείνη της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και το υιοθέτησε ο Γεώργιος αγωνιζόμενος κατά του Σουλτάνου. 

Όποτε αυτή η κίνηση με τα χέρια δεν κρύβει τίποτα το ναζιστικό-εθνικιστικό όπου φάνηκε από τα μέσα και πίστεψαν οι περισσότεροι. Τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν στην Ελλάδα ή και γεννήθηκαν εδώ, δεν είναι εύκολο για πολλούς να καταλάβουν τι σημαίνει έχω δύο πατρίδες. Όλα αυτά που γράφω δείχνουν σαν να τους υπερασπίζομαι. Το αντίθετο κρίνω την πράξη τους τουλάχιστον χαζή και χωρίς ουσία. Θεωρώ όμως και τις δυο μεριές άδικες ok αυτά τα παιδιά έκαναν την χαζομάρα μέσα στο στρατό με τα φιλαράκια τους αλλά όχι και να ζητάμε παράλογα πράγματα όπως: Κρέμασμα στο Σύνταγμα, φυλάκιση 5 χρόνων, αφαίρεση ιθαγένειας, να πάνε πίσω στην χώρα τους κ.α. Όλα αυτά ήταν μερικά από αυτά που απαιτούσε ο κόσμος. 

Θα ξανά πω καταλαβαίνω το ότι ήταν λάθος, αλλά συγγνώμη τώρα όταν οι άλλοι μέσα στον στρατό ανεβάζουν φωτογραφίες με όπλα; Όταν ανεβάζουν φωτογραφίες με τα μποξεράκια; Όλοι ξέρουμε ιστορίες μέσα από τον στρατό και το τι κάνουν. Αυτά δεν είναι ντροπή; Ή επειδή τα κάνουν Έλληνες όχι; Για εμένα στρατό θα έπρεπε να πηγαίνουν όσοι πραγματικά το νιώθουν, αγαπούν την χώρα και σε περίπτωση μάχης θα έδιναν την ζωή τους, όχι εκείνοι που ψάχνουν τρόπο να είναι κοντά στο σπίτι και ξέρετε όλοι γιατί μιλάω. Διαφωνώ με την πράξη των παιδιών και την κρίνω! Τέλος χαλαρώστε "Ελληνάρες" δεν συνεργάστηκαν με καμία Τουρκιά για να σας εξοντώσουν. Το ακούσαμε και αυτό! Παιδιά είναι χαζά που έκαναν την πλάκα τους δεν λέω πως θα πρέπει να μείνουν έτσι,  αλλά μήπως να ξανά δούμε το θέμα του στρατού από την αρχή;

Οι Έλληνες στην Αμερική δηλαδή που κάνουν τις γιορτές τους; Που βγαίνουν και κρεμούν τις σημαίες τους είναι εθνικιστές; Ή ξεχνάμε Έλληνες πεζοναύτες στην Αμερική που είχαν την ελληνική σημαία; Τους έκαναν κάτι; Σας παρακαλώ μην φτάνουμε στα άκρα, να γίνουν έρευνες και τέλος! Αν ήταν Άγγλοι θα είχε γίνει βαίραλ με τους καλύτερους τίτλους! 


2ο θέμα: Ένα χρόνο μετά το σύμφωνο συμβίωσης...    



Ένα χρόνο μετά και δεν άλλαξε τίποτα. Καλύτερα να έχετε δει πρώτα το αντίστοιχο βίντεο πριν διαβάσετε. Ο δημοσιογράφος λοιπόν Πάνος Σάκκας θέτει στον κόσμο ένα μικρό προβληματισμό π.χ Προτιμάται ένα παιδί να μεγαλώσει σε ένα ορφανοτροφείο ή να το υιοθετήσει ένα γκεί ζευγάρι; Θα ήταν καλύτερο το παιδί σας να είναι λεσβία ή να κάνει χρήση ναρκωτικών; 

Φυσικά οι απαντήσεις για εμένα είναι ντροπιαστικές. Πιστεύω πως όλοι είμαστε ίσοι και πως πρέπει να έχουμε ίσα δικαιώματα, δεν μπορώ και δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί είναι κακό να είσαι ομοφυλόφιλος και να θες να παντρευτείς ή να έχεις παιδί. Δεν θα έπρεπε καν να είναι θέμα αυτό. Τον συντηρητισμό όμως ενός μεγάλου πληθυσμού στην χώρα μπορώ αν τον δικαιολογήσω λόγο ηλικίας, εκκλησίας κ.α. μέχρι ένα σημείο όμως. Δεν μπορεί κανένας γονέας ότι και να πιστεύει να θεωρεί πιο σωστό το παιδί του να κάνει χρήση ουσιών παρά να είναι ελεύθερο, υγιές και χαρούμενο. 

Είναι σαν να το καταδικάζεις να ζει μια ζωή που δεν διάλεξε, μια ζωή φυλακή! Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να είναι ελεύθερος. Για αυτή την λέξη σκοτώθηκαν οι πρόγονοι μας. Δεν μπορεί κανένας να σε κάνει να νιώθεις άσχημα για αυτό που θες εσύ. Στην τελική δεν ενοχλείς κανέναν. Να ζείτε ελεύθερα φίλοι μου! 

Αυτααααααααα και για σήμερα η επικαιρότητα ήταν έντονη για άλλη μια φορά και θα γίνει εντονότερη νομίζω. Να είμαστε όσο μπορούμε καλά, να παλεύουμε για τα θέλω μας. 


    

Φιλάκιααααααα Σάρα ❤❤❤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου