Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Γιατί πρέπει να βρεις οπωσδήποτε γκόμενο!(απαγορευμένο για φεμινίστριες)




Καλησπέρα σε όλους τους συνοδοιπόρους. Εύχομαι να διακοπάρετε τρελά τις επόμενες μέρες. Εγώ προσωπικά ξεκίνησα να διακοπάρω από Παρασκευή και μου βγαίνει σε καλό.

Το σημερινό θέμα είναι επετειακό γι'αυτό και το παραθέτω. Πάμε να δούμε όλα όσα γίνονται όταν είστε σε σχέση αγαπητές κυρίες, με ένα καπιταλιστικό και ωφελιμιστικό πνεύμα πάνω από όλα.

Πρώτα από όλα είναι τα δώρα. Λουλούδια θα 'ναι; Κινητό θα ΄ναι; Δεν μας ενδιαφέρει. Ζούμε στην εποχή του υπερκαταναλωτισμού και εσύ είσαι φτωχάτζα ή ακόμα και αν δεν είσαι, έχεις καλύτερα πράγματα για τα οποία μπορείς να ξοδέψεις το κεφάλαιό σου. Μη σε νοιάζει, δεν πρόκειται να καταλάβει ποτέ ότι δεν τον θες για την καλή του την καρδούλα. Όσο σεξιστικό και αν σου ακούγεται, οι άντρες είναι για πάντα παιδιά από πολλές απόψεις είτε αρνητικές είτε θετικές.

Αν είσαι στο ψάξιμο, φρόντισε να βρεις κάποιον με εξοχικό. Διαμονή τζάμπα και έξοδα για φαγητό ελάχιστα. Μη φοβηθείς να του αναφέρεις την εξτριμ απόδραση που χρειάζεσαι το επόμενο σουκου. Δεν θα σε παρεξηγήσει. Άλλωστε το χρειάζεται και ο ίδιος. Θα ξεφύγεις από τις έγνοιες και το άγχος που έχεις για την έλλειψη χρημάτων σου. Αν πάλι έχεις, θα ξεφύγεις από το άγχος σου για το τι ρούχα θα φορέσεις την επόμενη.

Δεν χρειάζεται να είσαι ερωτευμένη. Οποιουδήποτε η αγκαλιά, είναι πάντοτε χρήσιμη. Δεν έχεις λόγο να νιώθεις πράγματα. Εκμεταλλεύσου αυτό το πολύτιμο και δωρεάν αγαθό που σου προσφέρει ο εν λόγω τυπάς. Θα βρεις την υγειά σου, μην αγχώνεσαι.

Σημαντικό είναι να έχει αμάξι. Χρειάζεσαι έναν σοφέρ και δεν μπορεί να είναι οποιοσδήποτε άλλος πέρα από τον γκόμενό σου που ακόμα και χυμό να θες να σου φέρει στη 1 η ώρα το ξημέρωμα, θα το κάνει. Επιπλέον σκέψου τις υπέροχες βόλτες στην παραλιακή που τα ΜΜΜ σε κάνουν να μην τις απολαμβάνεις ή και να σε βγάζουν από τη σκέψη του να τις πραγματοποιήσεις. Οπότε πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά.

Τελευταίο και σημαντικό πράγμα προς εύρεση γκόμενου, είναι ότι είσαι γυναίκα και αυτό σημαίνει ότι είσαι η ανασφάλεια με πόδια. Θα σε κάνει να νιώθεις τόσο όμορφη και να μη σε νοιάζει που ξέχασες να κάνεις χαλάουα. Ναι είναι η πραγματικότητα. Θα ταϊσει το εγώ σου με πολλά πολλά κοπλιμέντα που όμως τα εννοεί και δε τα λέει απλά και μόνο για να σου κάνει καλή εντύπωση.

Αυτά για σήμερα ελεύθερες φίλες μου. Εύχομαι τα καλύτερα. Καλό ψάρεμα να έχετε.

Δική σας, Αγγελίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου