Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

                      We Like! (Μας Αρέσουν)



Σε αυτήν εδώ την καρτέλα θα αναφερόμαστε σε πράγματα που είδαμε, ακούσαμε και μας τράβηξαν την προσοχή και νομίζουμε ότι πρέπει να τα μοιραστούμε μαζί σας. Θα θέλαμε να κάνετε και εσείς το ίδιο, γιατί πιστεύουμε ότι είναι πολύ όμορφο να ανταλλάζουμε ιδέες.

Σάρα-Αγγελίνα







2.000 ΠΡΟΒΟΛΕΕΕΕΕΕΣ!!!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΥΥΥΣΣΣΣ. Όπως όλοι καταλάβατε φτάσαμε στις 2.000 προβολές. Μπορεί να μην φαίνονται πολλές αλλά έτσι και αλλιώς ο σκοπός μας από την αρχή δεν ήταν να χτυπήσουμε τεράστιο κοινό και το blog από μόνο του είναι πολύ συγκεκριμένο (και γι' αυτό υπάρχουν τα blog άλλωστε). Εμείς αυτό που θέλαμε πιστεύουμε ότι το έχουμε καταφέρει εώς ένα επίπεδο, δηλαδή την επικοινωνία και το να μοιραζόμαστε πράγματα μεταξύ μας. Μπορεί να κάναμε μεγάλα διαλείμματα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι βαριόμαστε ή κάτι τέτοιο. Γιατί έτσι και αλλιώς δεν έχουμε κάποιο κέρδος εμείς. Όπως θα έχετε καταλάβει δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Απλώς όπως και οι ανθρώπινες σχέσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα (όσον αφορά τις καθημερινές δυσκολίες) έτσι συμβαίνει και με το blog.

Τέλος σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μπορεί αυτό να γίνεται για προσωπική ανάγκη αλλά χωρίς να έχει και κάποια ανταπόκριση δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Σας ευχαριστούμε όλους και ιδιαίτερα αυτούς που τόλμησαν και μοιράστηκαν τα δικά τους μυστικά. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι....Ελπίζουμε όλο αυτό να συνεχίσει........



Σάρα-Αγγελίνα





                   La Vie d'Adele(Η Ζωή της Αντέλ)



Ξεκινάμε πρώτα με μία ταινία που έχει κοινωνικό ενδιαφέρον. Πολλοί από εσάς μπορεί να την έχετε δει ήδη. Εμείς όμως σκεφτόμασταν να τη δούμε εδώ και πολύ καιρό και το καταφέραμε πρόσφατα. Ήδη από το εξώφυλλο φαίνεται ότι είναι μια αισιόδοξη ταινία... Πραγματεύεται την ζωή μίας κοπέλας (Αντέλ) όπου βγαίνοντας από την εφηβεία(καμία σχέση με τις κλασσικές εφηβικές ταινίες) ένιωσε αυτό που λέμε ''κεραυνοβόλος έρωτας''. Και αυτό είναι που καταστρέφει κάθε στερεότυπο για την ομοφυλοφιλία και αλλάζει τον δικό της κόσμο για πάντα. Δεν βρίσκει τον έρωτα, λοιπόν,  σε ένα αγόρι με μπλε μάτια, αλλά σε μία κοπέλα με μπλε μαλλιά. Δεν έχει να κάνει τόσο με τον ρατσισμό όσο με τις ανθρώπινες σχέσεις και ειδικά με τις ερωτικές μπορούμε να πούμε.

Είναι μια ταινία που θα σας προβληματίσει αρκετά (τουλάχιστον σε εμάς αυτό έκανε). Θεωρούμε ότι για να την δείτε ολόκληρη την ταινία θα ήταν καλό να υπάρχουν στο μυαλό σας κάποια ήδη ανοιγμένα ''παράθυρα'' έστω και αν αυτά είναι μικρά. Παρ'όλα αυτά μπορεί να δώσει ένα μάθημα σε πολλούς... Ας αναφερθούμε όμως και στην ηλικία. Δεν θα θέλαμε να βάλουμε όριο γιατί είναι μια πολύ παραδειγματική ταινία και μπορεί να βοηθήσει πολλά παιδιά που βιώνουν το ίδιο θέμα και πολλά άλλα να το κατανοήσουν. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει αρκετές ερωτικές σκηνές, αλλά χωρίς αυτές να είναι πρόστυχες. Δηλαδή πιστεύουμε ότι είναι αστείο να σταθεί κανείς σε αυτές και να μην καταλήξει στην ουσία του έργου.


Υ.Γ: Μπορεί η περιγραφή μας να φαίνεται σαν άλλη μία αισθηματική ταινία με τη διαφορά ότι δεν έχει να κάνει με ένα κλασσικό μοτίβο ζευγαριού.Παρ'όλα αυτά ρίξτε μια ματιά στο trailer. 


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου