Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Βρες τη σειρά σου

                                                       

                   
                       
             
Γεια σε όλα τα αλάνια του κόσμου ολάκερου. Καλό μήνα να έχουμε και όσο μπορούμε να απολαύσουμε το κρύο όπως πρέπει. Εγώ το ευχαριστιέμαι πάντως.

Σήμερα θα μιλήσω για κάτι εύθυμο και όπως μαρτυρά και ο τίτλος, αυτό είναι το να βρίσκεις τη σειρά σου. 

Δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε γρήγορο. Πρέπει να περάσει αρκετός καιρός για να τη βρεις. Πάνω από όλα, πρέπει να είσαι ψυχολογικά έτοιμος για να μπεις σε αυτό το παιχνίδι. Όσο δεν είσαι, μια στοίβα απογοητεύσεων και προβλημάτων σε περιμένει. Όμως αυτό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτείς και να τα περιμένεις όλα από κάποια θεία οντότητα. Φίλε μου πρέπει να υπομείνεις και να επιμείνεις όσο απογοητευμένος και ανέτοιμος και αν είσαι.

Η υπομονή και η επιμονή σου, πρέπει να χαρακτηρίζονται από την απόλυτη γαϊδουριά. Μόνο τότε μπορείς να διεκδικήσεις μια ''σειρά''. Ωστόσο, είμαστε άνθρωποι και οι απογοητεύσεις, μας downιαζουν. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει για πάντα. Είμαι πεπεισμένη ότι αυτή η ζωή είναι φτιαγμένη για να θέτουμε σκοπούς. Ο μεγαλύτερος σκοπός του καθενός, πρέπει να απαρτίζεται από άλλους πιο μικρούς. Δεν ξέρω αν αυτός ο μεγαλύτερος μπορεί να αποκτηθεί ποτέ, ξέρω όμως ότι η απόκτηση των άλλων, των μικρότερων, προσφέρει επίσης ευτυχία. Γι'αυτό never give up. Η αυτοεξέλιξη και η συνέχεια της προσπάθειας είναι απλά μαγεία! 

Κράτα όμως μικρό καλάθι. Έχε εμπιστοσύνη αλλά να είσαι επιφυλακτικός. Οι παγίδες είναι πολλές. Τα πάντα θέλουν και ένα μέτρο, όπως λέει και ο φίλος μας ο Αριστοτέλης. Ούτε έλλειψη ούτε υπερβολή, λοιπόν.Απλά και λογικά πραγματάκια είναι αυτά. Ενθουσιάσου, αλλά έχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου και καμιά στραβούλα. 

Μην ξεχνάς ούτε λεπτό την αξία της ζωής. Μπορεί να μη θέλησες να γεννηθείς(μιλάω σε εσένα που μας παραβγήκες μισάνθρωπος), ΑΛΛΑ σου δίνεται η δυνατότητα να διαμορφώσεις κάτι δικό σου και αυτό είναι ο ίδιος σου ο βίος. Έχεις την απόλυτη ελευθερία να αυτοπραγματωθείς, ανεξάρτητα από καθεστώτα, που ακόμα και αυτά μπορείς να τα καταρρίψεις. Μην ξεφεύγω από το θέμα όμως και μιλάω για πράγματα μεγάλα. Η ''σειρά'' σου, είναι δικαίωμά σου και θα τη βρεις όπως και να ΄χει. Η πάλη γι'αυτήν είναι κάτι που ξεπερνά τις δυνάμεις σου πολλές φορές. Γι'αυτό μη θεωρείς τίποτα δεδομένο.

Όσος και να είναι ο πόνος, εσύ θα είσαι εκεί και θα εξελίσσεσαι. Δεν μιλάω για καριέρα, μιλάω για ευτυχία. Το επαγγελματικό κομμάτι, δεν είναι το μόνο που μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εξίσου σημαντικές και μέσα από αυτές παίρνουμε πολλά πράγματα. Ο κύκλος μας είναι το ίδιο υπεύθυνος για όλα αυτά. Απλά οι επιλογές μας, πρέπει να μας πηγαίνουν μπροστά και όχι πίσω. 

Αυτά τα λίγα για σήμερα. Δεν ήμουν πεσιμιστική και δέχομαι χειροκρότημα γι'αυτό. 

Δική σας, Αγγελίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου